Nieuwe LED lampen op ons voetbalveld

Wij hebben nieuwe LED lampen geïnstalleerd op ons voetbalveld waarmee het nu mogelijk is ook ’s avonds te spelen tijdens de winter.

Op vrijdagavond komen er meestal jongeren om met de seminaristen mee te voetballen. Hierna eten wij samen lekkere pizza’s die door onze Italiaanse vrijwilligsters zijn klaargemaakt.

Baccalaureaatsexamen van Josué Enmanuel Mejiá Sanchez

Op woensdag 6 oktober heeft Josué Enmanuel Mejiá Sanchez het Baccalaureaatsexamen gedaan. Hij is hiervoor mooie geslaagd. Het Baccalaureaatsexamen is de afronding van de studie Theologie, een belangrijke onderdeel van de vorming voor het priesterschap.

Josué is nu voor enige jaren naar het zuiden van het land vertrokken waar hij in een parochie zijn “itinerantie” zal doen. Dit is een lange stageperiode voor de wijdingen. Wij wensen Josué hierbij veel zegen.

van links tot rechts: Josué Enmanuel Mejiá Sanchez, Dr. A.J.T. van den Hout, Dr. J.M. Tercero Simón, Dr. S.G.R. Marcantognini, Lic. J.C.J. de Wit.

Aanstelling tot acoliet – Josué Enmanuel Mejía Sánchez

Op maandag 3 mei j.l. heeft Josué Enmanuel Mejía Sánchez de aanstelling tot Acoliet ontvangen uit handen van bisschop Mgr. Dr. J.W.M. Hendriks. Deze aanstelling komt na de Admissio en het Lectoraat en is de laatste stap voor de diakenwijding. Hierdoor is hij op bijzondere wijze aan de dienst van de eucharistie verbonden. Door deze aanstelling is het mogelijk de communie uit te reiken en het Allerheiligste uit te stellen ter aanbidding.